álbum

Këngë popullore Shqiptare, Vol. 3

18 Canciones (54 minutos) Publicado el 16 de noviembre de 2017
1
E para peme piqet qershia
Qamili I Vogel, Traditional
2:36
2
Valle e bariut
Shoqëron Ansambli i Isak Muçollit, Traditional
2:26
3
O trima flini të qetë
Grupi i Dukatit, Traditional
2:01
4
Kanga e Selman Lites
Abdurrahman Svirca, Dhe Rizah Spanca, Traditional
4:20
5
Krisi topi e gjemoj deti
Bik Ndoja, Shyqyri Alushi, Traditional
3:33
6
Si m'ke sytë, m'ke vetllat
Hafsa Zyberi, Traditional
5:03
7
Pa del pasha ne cep te kalase
Tirana Radio Folk Ensemble, Traditional
3:00
8
Trendeline moj trendeline
Tirana Radio Folk Ensemble, Traditional
2:18
9
Këngë për Xhevdet Dodën
Tirana Radio Folk Ensemble, Traditional
2:15
10
Kur e percolla ylberin
Tirana Radio Folk Ensemble, Traditional
3:26
11
Kenge per Vëllezërit Frashëri
Tirana Radio Folk Ensemble, Traditional
2:17
12
Ka Nje Vjete Disa
Qamili I Vogel, Traditional
3:40
13
Kendo ti bilbil i fushave
Tirana Radio Folk Ensemble, Traditional
3:12
14
Vallja e bareshes
Tirana Radio Folk Ensemble, Traditional
2:39
15
Kënga e kurbetit
Grupi i Zagorisë, Traditional
3:37
16
Haj medet per ket Shqipni
Dervish Shaqa, Traditional
3:00
17
Lule molle, Lule ftua
Fatma Zyberi, Traditional
2:31
18
Bukuroshe e lales
Fitnete Rexha, Traditional
2:25