Arya Satria

Arya Satria Music, Vol. 1

Arya Satria

63 CANCIONES • 4 HORAS Y 57 MINUTOS • JAN 01 2020

58
Tak Enteni Sak Tekamu
04:23
59
Sum Piye Kabarmu
04:56
60
Kembang Tresno
05:24
61
Cobo Kowe Dadi Aku
04:20
62
Tembang Tresno Lagunya Bikin Mewek
05:22
63
Tak Mileh Dewe
04:30
℗© 2020: Arya Satria Official