08 - Ludoteca terapèutica

La Neural, Salut amb valors

18-07-2023 • 11 mins

Benvinguts a la Neural! En aquest vídeo, us presentem l'Ari, una fisiopediatra, i jo, Laura, una logopeda. Treballem juntes per al desenvolupament dels infants amb discapacitats i problemes motrius.


La fisioteràpia se centra en millorar les habilitats motrius dels nens, abordant problemes musculars, òssis i de posició. Utilitzem jocs i activitats adaptades per estimular el seu desenvolupament funcional.


La logopèdia es focalitza en millorar les habilitats comunicatives i lingüístiques dels infants. A través de jocs i exercicis, treballem el llenguatge, la parla i altres àmbits relacionats.


El nostre projecte de la Ludoteca ofereix un espai inclusiu perquè els infants puguin gaudir de l'oci i interactuar amb altres nens. Adaptant-nos a les seves necessitats individuals, busquem potenciar el seu creixement i donar suport a les seves famílies.


Gràcies per seguir-nos! Si teniu alguna pregunta o voleu més informació, no dubteu en contactar-nos. Estem emocionades de compartir aquesta experiència amb vosaltres. Fins al proper vídeo!