Còctels: molt més que fer una copa

Un restaurant caníbal a Berlín

24-04-2022 • 56 minutos

Barcelona està d'enhorabona perquè acull dues de les millors cocteleries del món: Paradiso i Two Schmucks. Fem un recorregut per tastar-ne les creacions i descobrir quin és el secret del seu èxit. Amb Jordi Luque Sanz i Cira López, experts del món cocteler i jurats d'alguns dels certàmens més importants de cocteleria d'Europa, visitem Two Schmucks. I amb el periodista i director del documental sobre el daiquiri "Constante i El Floridita de Hemingway", entrem al Paradiso. També seu a la taula del restaurant caníbal el nostre dissenyador de capçalera, Òscar Guayabero, que ens parlarà de la història i el disseny al darrere de tots els estris que envolten el món de la cocteleria. Repassem l'actualitat de la setmana, descobrim el so del Salvador Garcia-Arbós i coneixem l'especialitat del restaurant Capicua, a Cerdanyola del Vallès.