Us imagineu un món ple de "coqueries"?

Un restaurant caníbal a Berlín

27-03-2022 • 53 minutos

Visita el restaurant caníbal el nostre conseller d'Afers Gastronòmics, el cuiner italià Nicola Poltronieri, que ens revela les claus per fer una bona pizza i una bona coca. Ens proposa una versió que fusiona el millor d'aquestes dues elaboracions cosines germanes. I per beure, la sommelier Clara Antúnez ens proposa una cervesa sour, una família de cerveses àcida, complexa i refrescant. Al "Nyap o top?" convidem la cuinera ebrenca Gessamí Caramés, una de les cares al capdavant del "Cuines" de TV3. Li farem tastar el plat amb què va fer el càsting pel programa: unes crepes. Les nostres, això sí, són precuinades de supermercat. Seran nyap o top? Repassem l'actualitat de la setmana, descobrim el so del Salvador Garcia-Arbós i, a l'especialitat, descobrim la pizza estrella d'una pizzeria de Barcelona que combina l'estil napolità amb l'americà.

Te podría gustar