Nèstor Luján: "L'única mesura de viure és viure sense mesura"

Un restaurant caníbal a Berlín

27-02-2022 • 40 minutos

Celebrem el centenari del naixement de Nèstor Luján. El seu llegat més important és la quantitat inabastable d'escrits: més d'una setantena de llibres i uns 25.000 articles periodístics. Un enorme intel·lectual que va escriure de tot, però que sobretot va deixar una petjada incomparable en les coses del menjar. Per acostar-nos a ell, ens paren taula en un dels seus restaurants preferits de Barcelona: el Via Veneto, i xerrem amb Josep Monje, ànima del Via Veneto, Carmen Alcaraz del Blanco, periodista gastronòmica, i Inés Butrón, escriptora i historiadora de la cuina. També escoltarem Anna Vega, periodista; Paquita Rexach, propietària de l'Hispània, a Arenys de Mar, un dels restaurants on més li agradava menjar; Miquel Sen, periodista gastronòmic que va treballar amb ell; Carles Vilarrubí, president de l'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició, fundada per Luján, i Toni Massanés, director de la Fundació Alícia.

Te podría gustar